Friday , April 20 2018

Kura që ju duhet nëse vuani nga veshkat

Ndër organet më të rëndësishme të trupit tuaj, janë veshkat.

Kjo, sigurisht për shkak të funksioneve të tyre të shumta si, balancimin e ujit në trup, të përbërësve kimikë në gjak, eleminimin e toksinave si dhe prodhimin e disa hormoneve.

Këto funksione jetike të veshkave për fat të keq,  pengohen nga sëmundje të shumta, siç janë gurët e veshkave. Por, ju mund t’i trajtoni ato me produkte natyrale duke i mbajtur nën kontroll.

Fijet ose mustaqet e misrave janë shumë më të dobishëm nga ç’mund të mendoni ju. Ata mund të përdoren për shumë trajtime mjekësore dhe një prej tyre janë edhe gurët në veshka, shkruan revista Shije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: