Monday , April 23 2018

Kush preferon macet është më inteligjent se ata që preferojnë qenin

Këtë fakt sigurisht që nuk e thonë ata që duan dhe preferojnë të mbajnë macet, por një studimi i Carroll Universitety në Wisconsin që është botuar edhe në Daily Mail.

Në fakt kjo nuk ka të bëjë vetëm me inteligjencën, por edhe me ndjeshmërinë dhe te qenit me mendje hapur se sa ata që duan qentë, shprehen disa studiues amerikanë. Por, gjithsesi nuk duhen anashkaluar dhe injoruar ata të cilët preferojnë qentë, pasi në fund të fundit është çështje shijesh, citon Elbasani Plus.

Por studiuesit nuk kanë arritur ende të zbulojnë shkaqet që çojnë në të tilla përfundime dhe deri tani ato besohet se lidhen me tendencën e njeriut për të qenë me pranë atyre që i ngjajnë më shumë, sikurse disa të tjerë e lidhin me ambientin ku pronarët respektivisht të qenit ose të maces jetojnë.

Megjithëse të mbash një qen është më e lodhshme se sa të mbash një mace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: