Thursday , April 19 2018

Ky është burri që vari dy fëmijët dhe veten (FOTO)

Të reja të fundit kanë dalë rreth ngjarjes së rëndë që tronditi qytetin e Korçës në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Sipas informacioneve, 24 vjeçarja Marsela Toshi, nëna e dy fëmijëve 4 dhe 6 vjeç, të cilët u mbytën në mënyrë makabre nga babai i tyre 41 vjeçar Naum Toshi, mësohet se punonte në një klub nate në Korçë dhe për këtë arsye kishin nisur dhe debatet në famije.

Për këtë shkak ajo kishte bere denoncim në polici, se burri nuk e lejonte që të punonte. Toshi ndodhej vetëm në banesë me dy fëmijët e tij 4 dhe 6 vjeç, pasi siç deklaroi motra e tij, gruaja e kishte braktisur atë për një burrë tjetër.

Toshi ishte baba vetëm i 4 vjeçarit, ndërsa 6 vjeçari ishte nga një lidhje tjetër martesore e gruas së tij. Çifti ishte i martuar prej gjashtë vitesh dhe muajt e fundit kishin pasur shpesh konflikte, të cilat degjeruan deri në flijim.

261788 261790 261789

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: