Friday , April 20 2018

Lajmi i fundit…Elbasan/Uji me dhe pa gaz në pika të ndryshme të qytetit me çmim social.

 

Sot në mbledhjen e radhës së Këshillit Bashkiak mes disa vendimeve u miratua edhe vendimi për lejimin e nje kompanie në Elbasan të shesë në pika të ndryshme ujë, me dhe pa gaz me çmim social.
Kjo nismë do të ndihmojë qytetarë të shumtë, në ditët e nxehta që pritet të vijnë, me një çmim fare simbolik të mund të konsumojnë ujë.
Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: