Friday , April 20 2018

Llixha, sot fshati më i frekuentuar i Elbasanit

Llixha është kthyer prej vitesh një ndër zonat më të frekuentuara të Elbasanit. Kjo zonë e cila është pjesë përbërëse e njësisë administrative Tregan, Bashkia Elbasan është një zonë e cila njihet për ujin termal kurativ. Janë të shumtë qytetarët si Brenda dhe jashtë Shqipërisë që vijnë në Llixha për t’u kuruar nga sëmundje të ndryshme. Në këtë zonë janë ndërtuar shumë hotele të cilat ofrojnë shërbimet e tyre. Ndërsa banorët e tjerë të Llixhave kanë përshtatur shtëpitë e tyre për të pritur njerëzit ose pacientët që duan të kurohen në Llixhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: