Friday , April 20 2018

Lulzim Basha në Elbasan, takim me gratë dhe vajzat e qytetit për të shpalosur programin e PD

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha do të takohet me gratë dhe vajzat e qytetit të Elbasanit për të diskutuar me to hapur dhe troç problemet e qeverisjes së këtyre katër viteve si dhe për planin e Republikës së Re.

Sipas Partisë Demokratike, katër vitet e qeverisjes së koalicionit mes PS dhe LSI janë shoqëruar me probleme të shumta si shtimi i papunësisë, rritja e taksave, ngërçi i biznesit, rënia e sigurisë së rendit publik. Republika e Re ka një program konkret për diskutimin dhe zgjidhjen e këtyre problemeve. Ky program, sot do të diskutohet me gratë dhe vajzat që ato ta dëgjojnë se në Kuvendin e pas zgjedhjeve, ato do të jenë prioriteti i përfaqësuesve të tyre.

2 Komente

  1. Fitore fitore 👏👏 do ta jap voton ty o kryeminister jo edit fitore luli bravo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: