Friday , April 20 2018

“MANAZIERJA” NJË RREZIK PËR SHUMË SHTËPI BANIMI

Plehra mbeturina dhe mbetje të ndryshme gjen të hedhura përgjatë shtratit të përroit të Manazeres. Persona të ndryshëm e kanë më të lehtë që mbeturinat t’i hedhin ne shtratin e Përroit se sa në vendin e caktuar. Kazanët e plehrave ndodhen në çdo lagje, por çuditërisht një pjesë e qytetarëve zgjedhin t’i hedhin jo ne kazanin e vendosur aty po në një vend aspak të përshtatshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: