Friday , April 20 2018

Mitsubishi sjell makinën elektrike, kalon 400 kilometra me një mbushje

Makina elektrike eX Concept është modeli që e ka punuar Mitsubishi, e i cili do të arrijë 400 kilometra me vetëm një mbushje.

I pajisur me teknologji të lartë, kjo veturë është luksoze dhe komode, ndërsa ka elemente që u përngjajnë makinave të brendeve të njohura, transmeton Telegrafi.

Sistemi i hapjes së dyerve është punuar sikur ai nga Rolls-Royce, derisa pamja në përgjithësi është bazuar te automobilat me shumë stil.

Pjesa e përparme dhe e pasme duken sikur janë të shtypura, ndërsa gjerësia është e bollshme duke ia rritur hapësirën enterierit. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: