Friday , April 20 2018

MJEKËT NËPËR KONTINENTE VIZITA DHE MJEKIME FALAS PËR ELBASANIN

Dhjetra pacientë janë vizituar nga mjekë specialistë gjatë dy ditëve në Elbasan. Myftinia e Elbasanit në bashkëpunim me qendrën  e mjekëve dhe shoqatën Mjekët Nëpër Kontinente kanë organizuar vizita falas, me mjekë gjenekologë, mjekë të përgjithshëm, pediatër dhe specialistin për sëmundjet  e diabetit. Pacientët pasi kryejnë vizitën tek specialistët përkatës u jepen këshilla si dhe në rast se kanë nevojë edhe u rekomandohen ekzeminimet e mëtejshme ose u jepet receta e ilaceve sipas diagnozëz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: