Friday , April 20 2018

Mjeti tip BMW përplaset me autobuzin e Krivës pranë shkollës Sulë Harri (Foto)

Një aksident i lehtë automobilistik ka ndodhur sot pranë shkollës Sulë Harri. Një mjet tip BMË është përplasur me autobuzin e Krivës. Si pasojë kanë mbetur të dëmtuara të dyja mjetet dhe fatmirësisht asnjë nga pasagjerët e autobuzit apo veturës nuk është lënduar.

sule-harri-3 sule-harri1 sule-harri2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: