Friday , May 25 2018
Loading...
Loading...

Muzeu misterioz i Vampirëve në Paris

Mendoni se kjo nuk është e vërtetë, por ekziston dhe vendndodhja e saj është fare pranë kryeqyetit francez Parisit.
Nëse doni të mësoni dhe të vizitoni vende me mistere dhe legjenda duhet të shkoni pikërisht në Muzen e Vamipërve në Paris, i cili është një vend që nuk duhet humbur dhe nuk duhet lënë pa u vizituar sidomos nga të apasionuarit e pamjeve të tilla.

14910281_616395805187663_1363709594379710152_n

Pikërisht ky muze është vendosur shumë pranë kryeqytetit francez në Lilas dhe paraqet shumë figura të kësaj kategorie.

Pronari i këtij muzeu është Jacques Sigrent, që ka qenë dhe është një admirues i madh i vampirëve dhe historisë së tyre. Në këtë mënyrë ai ka mbledhur të gjitha materialet dhe reliket që tregojnë e paraqesin figura të personazheve të vampirëve, të cilat do t’i ekspozojë në këtë muze.

14947799_616395785187665_681597153695496667_n

Ky muze mirëpret të gjithë individët që për pak kohë duan të ikin nga realiteti duke e zhytur veten në historitë makabre, misterioze dhe të frikshme, por theksohet që vetëm individët që janë të apasionuar mund ta bëjnë më me lehtësi këtë gjë, citon elbasani plus.

14732151_616395745187669_6386777947122701514_n

Në mesin e objekteve të vendosura në këtë muze gjenden edhe dorëshkrime, piktura, mobilje antike, maska, ku të gjitha tregojnë historitë e ngjarjet me vampirat.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.