Friday , April 20 2018

Natyra dhuron një fenomen të rrallë. Habiten banorët |FOTO

Një spektakël i pazakontë ka ndodhur në Gjirin Ob, në veriperëndim të Siberisë në Rusi, ku natyra si rrallë herë ka dhuruar shfaqje mahnitëse për banorët.

Mijëra topa bore mbuluan një pjesë prej 18 kilometrash të bregdetit, madhësia e të cilëve arrin gati një metër, shkruan BBC.

Topat janë rezultat i një procesi të rrallë të natyrës, kur pjesë të vogla të akullit rrotullohen nga era dhe uji për të krijuar këta topa gjigant.

Banorët vendas të mahnitur u shprehen se nuk kanë parë kurrë më parë një “shfaqje” që mund të krahasohet me këtë.

bor1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: