Tuesday , May 22 2018

Ndërtohet ura e dëmtuar e Polis Valë

Reshjet e rëna disa muaj më parë dhe për pasojë prurjet që sollën përrejtë dhe lumejtë shkaktuan mjaft dëme. Në shumë zona u dëmtuan urat të cilat lanë në izolim ose krijuan problem për shumë fshatra. Një dëmtim pati edhe ura e Polis Valë. Vërshimi i përroit të Gostimës solli dëmtimin e njërës prej këmbëve të urës e cila për pasojë solli edhe problem për banorët e kësaj zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *