Friday , April 20 2018

Në emisionin “Fokus”: Përgjegjësja Psiko- Sociale e Spitalit Psikiatrik të Elbasanit, Adela Lamçja

Të sëmurët mëndorë dhe problematikat e tyre? Pse këta njerëz kanë nevojë për mbështetjen tonë? A po bëhet për të sëmurët mendorë më shumë apo janë lënë në harresë?
Ndiqni emisionin Fokus të Gazetarit Shpëtim Hala. E ftuar përgjegjësja Psiko- sociale e spitalit psikiatrik të Elbasanit, Adela Lmcja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: