Friday , April 20 2018

“Nini”, doktori elbasanas më i shpejti në Shqipëri

Ekipi i Futbollit elbasanas është një ndër më të njohurit dhe më të dëgjuarit në Shqipëri. Është shpallur dy herë kampion i Shqipërisë, një herë më emrin Labinoti në vitin 84 dhe një herë më emrin Elbasani në vitin. Që të flasësh për Elbasanin duhet kohë, duhet të marrësh shumë intervista por edhe të mbledhësh shumë materiale. Por një pjesë e historisë së ekipit të Elbasanit është edhe mjeku i ekipit Zihni Bordi.

33 vjet mjek i ekipit të futbollit të Elbasanit. Zihni Bordi, mjeku i papërtueshem. Ja si e ka përjertuar titullin kampion? Kush kanë qenë momentet më të vështira? Kush janë futbollistët për të cilët Nini ruan ende respekt? Çfarë mendimi ka ai për tifozët Ebasanas? Këto dhe të tjera do t’i gjeni në një rrëfim si asnjëherë më parë të “Ninit” për Elbasani Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: