NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “RINIA” - ElbasaniPlus
Monday , April 24 2017

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “RINIA”

Nis puna për rikonstruksionin e rrugës “Rinia”, ose siç quhet ndryshe rruga e blinave. Kjo rrugë ishte e amortizuar dhe kërkonte ndërhyrje të menjëhershme. Punimet e nisura do të përfshijnë edhe sistemimin e kanalizimeve të ujrëve të zeza dhe të bardha si dhe rrjetin elektrik dhe telefonik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: