Friday , April 20 2018

Një kënd lojrash shtohet për fëmijët e qytetit të Elbasanit

Kjo është pamja që do të na ofrojë sheshi “Valmi”pas 4 muajsh. Prej ditësh ka nisur puna për ndërtimin e parkut para pallatit të sportit “Tomor Sinani”. Ky shesh më parë ka shërbyer si vend për parkimin e automjeteve dhe autobuzave, ndërsa tani ka nisur puna për kthimin e tij në një hapsirë të gjelbër.

Ky investim i Bashkisë Elbasan ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: