Friday , April 20 2018

Një i ri gjendet i qëlluar me armë. Dyshimet

Një 27 vjeçar është gjetur i vdekur në një fshat mes Gjirokastrës dhe Tepelenës.

Burime nga policia përcaktuan se 27-vjeçari F. Kanushi është i qëlluar me armë, por një nga pistat e hetimit është edhe ajo e vetëvrasjes.

Ppolicia ndodhet në vendngjarje dhe po heton për ngjarjen, pa përjashtuar edhe atë të vrasjes.

I riu është gjetur nga të afërmit e tij, të cilët kanë njoftuar policinë që ka nisur hetimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: