Saturday , April 21 2018

Një tjetër trup i pajetë gjenden sot, rezultonte 10 ditë e zhdukur

Një tjetër trup i pajetë është gjetur ditën e sotme. Një 49 vjeçare, e cila ishte deklaruar e zhdukur prej 10 ditësh në afërsi të fshatit Kuç, është gjetur e mbytur në lumin Kir.

Ajo është Antonela Progni dhe dyshohet se është vetë mbytur. Trupi është gjetur nga banorët e zonës, ndërkohë që policia po punon për zbardhjen e rrethanave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: