Tuesday , June 25 2019
Loading...

Nxënësja nga Struga, fituese e vendit të 12 në rang botëror në olimpiadën për Gjuhë Angleze!

Nxënësja e vitit të parë në gjimnazin privat “Yahya Kemal” Strugë, fituese e vendit të 12 në rang botëror në olimpiadën për Gjuhë Angleze!

Dea Kadriu ka rezultuar e 12-eta ne olimpiaden nderkombetare te Gjuhes Angleze. Nxenesja nga Struga ka korrur kete sukses dhe eshte rreshtuar tek talentet e pakta të  qytetit qe ka fituar nje vend te tille ne kompedicione me vlere Nderkombetare.

Keto arritje gjithmone dhe me shume kane bere krenar qytetin e Struges, qe pefaqesohet nga nxenes me intelekt te larte.