Saturday , April 21 2018

Papërgjegjshmëri në Elbasan, u vihet flaka plehrave (FOTO)

Në një kohë kur po diskutohet shumë për ligjin e mbetjeve dhe ndërgjegjësimit të njerëzve për të ndarë edhe mbetjet në kosha të veçantë, në Elbasan vijojnë t’u vënë flakën. Kjo ka ndodhur mbrëmjen e sotme pranë shkollës “Bardhyl Popa”. Një situatë kjo që krijon edhe ndotje pranë zonës, për më tepër që janë të dëmshme edhe për shëndetin.

digjen-plehra

digjen-plehra1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: