Friday , April 20 2018

Paradoksi i spitalit psikiatrik të Elbasanit. 57 pacientë nuk duhet të jenë të shtruar aty.

10 tetori njihet ndryshe edhe si Dita Ndërkombëtare e Shëndetit Mendor. Në këtë ditë drejtuesit e spitalit psikiatrik Elbasan, kanë organizuar një aktivitet me moton “të gjithë kemi probleme”.
Në këtë aktivitet drejtoria e spitalit kishte shtruar një koktejl ku pacientët ishin nën shoqërinë edhe të personelit të këtij spitali. Nuk mungonte muzika dhe interpretimet e vetë pacientëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: