Friday , April 20 2018

Pasojat e ndeshjes së sotme. Mbi 200 stola të thyer. (Foto)

Këto janë pasojat pas përfundimit të ndeshjes Partizani-Skëndërbeu.  Stola tw thyer dhe të hedhur kudo. Dëmet materiale llogoriten të shumta ndërkohë që mund të jenë mbi 200 stola të thyer pa llogoritur dëmet e tjera.

Policia e Elbasanit po verifikon dëmet si dhe po rishikon të gjitha pamjet filmike të momentit kur ndodhi konfrontimi ndërmjet tifozëve të Parizanit dhe Forcave të ndërhyrjes së shpejtë.

Pasi të ketë verifikuar të gjitha materialet policia do të dali me një version zyrtar. Kjo pamje nuk është aspak e denjë për një ndeshje futbolli. Ky është një turp.

stola stola1 stola2 stola3 stola4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: