Friday , April 20 2018

PËR TURQINË SHQIPËRIA NUK ËSHTË SHTET DOSIDO

Ministri i shëndetësisë së Turqisë Recep Akdag, i shoqëruar nga homologu i tij shqiptar Ilir Beqja janë pritur në një takim zyrtar nga kreu i Bashkisë Elbasan Qazim Sejdini. Gjatë tkimit është diskutuar mbi mardhëniet e mira që ekzistojnë ndërmjet Shqipërisë dhe Turqisë, nga të cilat kka përfituar edhe Elbasani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: