Friday , March 23 2018

PËRULJE DHE RESPEKT PËRPARA DËSHMORËVE NË ELBASAN/VIDEO

Pushtetarë vendorë, deputetë të qarkut të Elbasanit veteran dhe të afërm të dëshmorëve të atdheut janë përulur me respect në ceremoninë e oragnizuar në nder të 29 Nëntorit. Nën tingujt e bandës frymore Afërdita, në memorialin kushtuar dëshmorëve u vendosën kurora me lule. Mbas himnit kombëtar fjalën me këtë rast e ka mbajtur prefekti I qarkut të Elbasanit, Arben Kamami.
Më pas drejtuesit vendorë dhe deputetë u takuan me të afërm të dëshmorëve, duke i dhënë atyre vlerësime për aktin heroik të dëshmorëve që dhanë jetën për atdheun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: