Friday , April 20 2018

Pesë orë bateri, për vetëm pesë minuta!

Tanido të keni bateri për pesë orë, për vetëm pesë minuta mbushje të telefonit me energji elektrike.

Një zgjidhje mund të dal në horizont pasi Qualcomm ka lansuar teknologjinë e fundit të baterisë e cila mund t’ju jep pesë orë bateri për vetëm pesë minuta mbushje me rrymë.

Quhet “Mbushës i shpejtë 4.0” dhe bazuar nga Qualcomm, është dizajnuar të jetë me eficient dhe të hargjohet në ngadalë sesa gjeneratat e kaluara, transmeton rtv21.tv

Kompania tha se, teknologjia do të ndërtohet në të ardhmen e Snapdragon 835 procesorin e saj e cila do të mbushë telefonat e menqur të gjeneratës së ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: