Friday , April 20 2018

Peshëngritja në udhëkryq! Në zgjedhjet për kreun e ri të federatës po ndërhyn politika, duke bërë presione.

Peshëngritja në udhëkryq. Trajneri i ekipit kombëtar Leonard Toska, pohon se ky sport i ka sjellë shumë sodisfaksione Shqipërisë dhe si i tillë kërkon më shumë vemendje. Ndryshe nga sported e tjera në Olimpiadën e fondit pëshëngritësit morën rezultate të kënaqshme. Peshëngritësi Briken Calja për 25 gram humbi zonën e medaljes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: