Friday , April 20 2018

Polici sherr dhe grushta me një qytetar

 Një efektiv policie është gjendur në një situatë delikate me një qytetar. Mes tyre të dyve ka ndodhu një ngjarje aspak e këndshme, ku janë konfliktuar me njëri-tjetrin me fjalë dhe më pas sherri ka degjeneruar me grushte.  Ngjarja ka ndodhur në një karburant, në Lezhë.

Në një video amatore të publikuar nga ‘Jeta Osh Qef’, shihet se pas një konflikti verbal i riu e qëllon me grusht policin, por polici i kthehet menjëherë duke e qëlluar gjithashtu me grushta dhe duke e degjeneruar situatën.

Një tjetër punonjës policie ndërhyri për t’i ndarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: