Sunday , April 22 2018

Premtimet e Bashkisë së Elbasanit, jepet “llogari” për to

Bashkia e Elbasanit, e përfaqësuar nga kryetari i saj, Qazim Sejdini, së bashku me drejtuesit e saj në njësitë administrative të kësaj bashkie, dhanë “llogari” për premtimet e bëra gjatë fushatës elektorale të zgjedhjeve lokale të vitit të kaluar.

Në një takim të mbajtur nga “Forumi i mendimit të lirë” me drejtues gazetarin Mentor Kikia, u evidentuan edhe këto premtime.

14962985_2149680178590761_595440364_n
Disa prej atyre janë mbajtur që në vitin e parë të këtij mandati, ndërsa të tjerat janë në proces dhe gjatë këtij mandati do të realizohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: