Tuesday , May 22 2018

Rrapi i Taksimit, historia që nuk e keni dëgjuar.

Fshati Librazhd-Katund ndodhet vetëm 5 km larg qytetit të Librazhdit dhe shumë lehtë i arritshëm. Ky fshat, i cili shtrihet përbri Shkëmbit të Kallxhiut dikur ka qenë një nyje e rëndësishme lidhëse.
Cila është historia e këtij fshati? Rrapi i Taksimit dhe historia e tij? Pazari i Javarecit? Gjetja e monedhave Turke? Pse shkëmbi ka emrin Shkëmbi i Kallxhiut? Të gjitha këto dhe historinë shekullore të kanalit vaditës për tre fshatra do t’i ndiqni në materialin e përgatitur nga Elbasani Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *