Sunday , April 22 2018

SEJDINI PRET DELEGACIONIN TURK PËR INVESTIMIN E SHËRBIMIT TË URGJENCËS

Kryetari i Bashkisë Qazim Sejdini ka pritur në një vizitë një delegacion të Ministrisë së Shëndetësisë Turke dhe asaj Shqiptare, në lidhje me një kërkesë të bërë nga vetë ai për përmirësimin e shërbimit të urgjencës në Qendrën Spitalore “ Xhaferr Kongoli” në Elbasan.
Drejtori i Përgjithshëm i Ministrisë së Shëndetësisë Turke Hasan Aydinlik tha se “vizita e sotme është në vijim të asaj të Ministrit të Shëndetësisës Turke pak ditë më parë, me qëllim për të parë më nga afër sistemin e shërbimit të urgjencës, në Tiranë dhe në Elbasan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: