Thursday , April 19 2018

Shenjat që tregojnë se Hillary Clinton ka nevojë për pushim.

Duke folur për herë të parë para publikut, Hillary Clinton nuk e ka fshehur zhgënjimin nga humbja dhe është shfaqur e lodhur dhe e shkatërruar nga nervat.

“Ka pasur raste gjatë kësaj jave që gjëja e vetme që kam dashur të bëj është të shtrihem, t marr një kafe dhe një libër të mirë e të mos dal nga shtëpia”.

Këto janë shenjat që mediat amerikane kanë vënë re tek Hillary Clinton.

1 – Flokët të që duken si të palara dhe të shpupurisura

2 – Fytyra plot damarë të dëmtuar

3 – Duar të fishkura

4 – Mungesa e grimit.

5 – Një dobësim i përgjithshëm

6 – Qeskat poshtë syve

Disa ditë pushime dhe Clinton mund të rigjejë formën e saj më të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: