Sunday , April 22 2018

Shëroni dhembjet e kokës me vetëm një tingull!

Përvoja ka treguar që te migrena ilaçet zakonisht dështojnë, prandaj provoni këtë metodë.

Në të gjithë planetin ka një numër madh njerëzish  që vuajnë nga migrena, dhembje pulsuese të fuqishme koke, të shoqëruara me të vjella dhe ndjeshmëri ndaj dritës apo zërit.

Shumicës së njerëzve gjatë secilit sulm të migrenës u duket se do të çmenden nga gjithë ato dhembje.

Te dhembja e këtillë ilaçet e zakonshme më së shpeshti nuk ndihmojnë, ndërkaq të tjerat janë shumë të forta dhe kanë shumë efekte të padëshirueshme, që nuk është edhe aq e shëndetshme të merren shpesh.

Prandaj, çdo zgjidhje alternative është e mirëseardhur, posaçërisht nëse është pa para.

Ne po ju sjellin “ilaçin tingullor”, xhirimin audio të muzikës ambientale e cila, besuat apo jo, shëron migrenën!

Këta tinguj të zgjedhur në mënyrë speciale në turrin tuaj dërgojnë frekuenca subtile, të ashtuquajtura “binaural bits” dhe në atë mënyrë ju lirojnë nga dhembja dhe tensionet e padurueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: