Friday , April 20 2018

Shoqëria Ujësjellës-Kanalizime Elbasan lajmëron qytetarët për ndërprerje të ujit të pijshëm

Shoqëria Ujësjellës-Kanalizime Elbasan lajmëron klientët e saj se ditën e sotme, për arsye se do të kryhen punime në rrjetin kryesor të furnizimit me ujë të pijshëm, do të ketë mungesë furnizimi në orarin e drekës dhe të darkës në pjesën veriore dhe qendrore të qytetit të Elbasanit.

Shoqëria Ujësjellës-Kanalizime Elbasan falenderon të gjithë qytetarët për mirëkuptimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: