Shqipëri-Izrael/Krerët e komuniteteve fetare të pranishëm në “Elbasan Arena”

Ndeshje e zakontë futbolli Shqipëri-Izrael, por që tërhoqi vëmendjen e gjithë botës. Tensione artificiale polici e tepërt dhe qytetarë të frikësuar. Ajo që i dha një tjetër pamje kësaj ndeshjeje futbolli ishin tifozët ishin shqiptarët. Në një ndeshje të tillë në një qytet shembull i harmonisë dhe bashkëjetesës fetare nuk mund të mungonin në stadium … Continue reading Shqipëri-Izrael/Krerët e komuniteteve fetare të pranishëm në “Elbasan Arena”