Friday , April 20 2018

Shtohen percelat e mbjella me ullinj në Elbasan

Zhvillimi i bujqësisë është një ndër proritet e qeverisë dhe në këtë kuadër janë aplikuar skema financuese nga ana e saj.
Qarku i Elbasanit vitet e fundit ka rritur ndjeshëm sipërfaqet me pemtari, sera dhe kultivimin e produkteve të tjera bujqësore.
Fermerët janë të interesuar që të rrisin prodhimin e tyre dhe një ndër kulturat ku ka një zhvillim më të madh është mbjellja dhe kultivimi i Ullirit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: