Saturday , April 21 2018

Si ti pastroni dhëmbët në kushte shtëpie?

Të dukemi bukur dhe të kuruar është një ndjesi e mirë dhe sikur të jep një farë sigurie një fakt i tillë. Të gjithë ne tregojmë kujdes përsa i përket pamjes së jashtme, sepse siç thuhet ndryshe, ‘pamja është shumëçka’. Po ashtu një kujdes  të veçantë duhet të tregojmë edhe për dhëmbët taonë dhe për bardhësinë e tyre, sipse nje shprehje e urtë thotë, “pasqyra e njeriut janë dhëmbët”. Me siguri shumëkush prej nesh i kushton rëndësi vajtjes sa më të shpeshtë të dentisti. Mundoheni të zgjidhni pastëm më të mirë që të mund të ju ndihmojë ti zbardhni ato.

Por edhe pasi keni provuar këto metoda dhe nuk keni arritur arritur rezultatin që dëshironit? Provoni të shtoni disa përbërës natyralë në pastuaj të dhëmbëve.

Ja një mënyrë e thjeshtë për të pasur dhëmbë më të bardhë. Merrni një lugë të pasta juaj dhe vendoseni në një filxhan dhe shtoni gjysmë luge sodë buke.

Më pas, shtoni 2-3 pika lëng të freskët limoni dhe përzini të gjithë përbërësit së bashku.

Tani, përdoreni këtë pastë për të pastruar dhëmbët. Formoni një shkumë të mirë nga kjo pastë dhe lëreni në gojën tuaj për 5 minuta. Lani sërish dhëmbët duke I fërkuar lehtësisht me brushë dhe më pas pastroni gojën me ujë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: