Friday , April 20 2018

Situata në Babrru të Kamzës, fugoni mbulohet nga rrjedha e ujit.

Disa foto të ardhura në redaksinë e ElbasaniPlus tregojnë një situatë të pazakontë në fshatin Babrru të Kamzës. Një ardhje e menjëhershme e rrjedhës së ujit ka bërë që shumë makina të gjenden të papërgatitura. Kjo ka shkaktuar mbulimin e tyre me ujë dhe rrezikimin e jetës së njerëzve që ndodheshin në to. Fatmirësisht deri tani nuk janë raportuar dëme në njerëz.

fugoni-babrru fugoni-babrru2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: