Tuesday , May 22 2018

SKANDAL/ Mësuesja godet me grushta nxënësin (VIDEO)

Nuk mbarojnë skandalet nëpër shkolla.

Këtë herë një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një shkollë fillore në Zabel të Ulët të komunës së Drenasit, ku një mësuese ka ushtruar dhunë ekstreme ndaj një nxënësi.

Një video e postuar po qarkullon në rrjetet sociale, ku tregon se si mësuesja e “zhëp në dru” nxënësin.

Mësuesja në fillim e godet nxënësin me fletore, më pas me grushta në kokë, ndërsa nxënësi përpiqet të mbrohet nga grushtat e mësueses.

Dhuna e mësuesve ndaj nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme në Kosovë është bërë dukuri e shpeshtë dhe shqetësuese, shkruan “lajmi.net”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *