Monday , April 23 2018

Skenë makabre në Elbasan…

Banorët e fshatit Murras në Elbasan janë përballur sot me një ngjarje tejet të rëndë.

Një person ende i paidentifikuar ka shtypur me makinë tufën e deleve dhe është larguar me shpejtësi nga vendi i ngjarjes. Dëmi në këtë rast ëshë shumë i madh për pronarin e tyre por edhe një skenë tejet e trishtë për çdo njeri që i sheh.

Të çmendurit janë shtuar në rrugët e Shqipërisë!

delet elbasan1

delet elbasan2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: