Sunday , February 18 2018

Smarphon-i që pritet të sfidojë Apple dhe Samsung

Vivo mund të jetë i pari që nxjerrë një smartphone me sensor të gjurmëve të gishtave të ngulitur në ekran.

Për shumë muaj thashethemet kanë pohuar se Samsung, Apple apo të dyja kompanitë do të dalin me pajisje që bëjnë një skaner të gjurmëve të gishtave të ngulitur në ekran këtë vit. Kur kjo nuk ndodhi për Galaxy S8 dhe S8 +, spekulimi ndërpreu vëmendjen e saj mbi Noten e ardhshme 8. Dhe për Apple kjo ka qenë gjithmonë e pohuar në lidhje me 10 vjetorin e kompanisë, atë që do të quhet ose iPhone 8 ose iPhone X.

Por nëse një raport i ri nga Kina është i saktë, VIVO do të mundë të dyja Samsung dhe Apple nga ky këndvështrim. Kompania tashmë ka një prototip të punës për një skanues të tillë të gjurmëve të gishtave.

Një analist i famshëm kinez thotë se VIVO do të lancojë një telefon të ri më 28 qershor. Me parë u tha se Apple pritet të jetë kompania që sjell i pari një zgjidhje të tillë në iPhone 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: