Monday , May 28 2018
Loading...
Loading...

Stuhia përfshin edhe Librazhdin. Dëmet janë të konsiderueshme

Momentalisht sipas informacioneve për Librazhdi News, për fat të mirë nuk ka të lënduar, ndërkohë që dëmet janë të shumta.

Punonjësit dhe automjetet e ndërmarrjes së rrugëve janë në terren për të hapur rrugët e bllokuara dhe për të qenë sa më pranë problemeve të krijuara nga moti i keq.

Problemet më të shumta janë hasur në fshatrat Zdrenjsh, Floq, Librazhd- Katund, Hotolisht etj. Vërshim të ujit ka pasur edhe në disa lagje të qytetit, ku nuk ka munguar edhe depërtimi nëpër biznese dhe shtëpi banimi.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.