Thursday , April 19 2018

Arkivat e tag-eve: 256 forca policie për ndeshjen e nesërme në Elbasan Arena.

256 forca policie për ndeshjen e nesërme në “Elbasan Arena”.

Masat e marra nga Policia e Elbasanit për zhvillimin normal të ndeshjes kombëtare të futbollit ndërmjet ekipeve “K.F.Partizani” dhe “K.F.Skëndërbeu” Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, ka marrë një sërë masash organizative në drejtim të sigurimit të rendit dhe qetësisë, për zhvillimin sa më normal të ndeshjes kombëtare të futbollit ndërmjet …

Lexo më shumë »