Monday , May 28 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: 3 teknika japoneze për shtypjen e stresit:

3 teknika japoneze për shtypjen e stresit

Si mund të lehtësoni ose të shtypni stresin në jetën e përditshme? Nga tradita e lashtë japoneze vijnë disa teknika interesante që ju mund t’i aplikoni në përpjekje që të largoni stresin apo që të shplodheni. Këto teknika më shumë do t’ju kujtojnë rëndësinë e momenteve të qetësimit dhe relaksit, …

Lexo më shumë »