Friday , May 25 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: 300 universiteteve mira

Punonjësit e administratës mundësi aplikimi në një prej 300 universiteteve më të mira

Qeveria shqiptare, nëpërmjet Fondit të Ekselencës, dhënë Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, kontribuon çdo vit me një fond prej 150 milionë lekësh për mbështetjen financiare të studentëve shqiptarë të shkëlqyer. Bëhet fjalë për ata studentë, të cilët janë pranuar të kryejnë studimet e ciklit të parë, të dytë dhe studimet e …

Lexo më shumë »