Friday , April 20 2018

Arkivat e tag-eve: aktivitet kundër dhunës

Bashkia, aktivitet kundër dhunës (Foto)

Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijeve dhe 16 – Ditëve të Aktivizimit kundër Dhunës në familje Bashkia Cërrik është duke zhvilluar disa aktivitete me natyrë sensibilizuese dhe ndërgjegjësuese. Motoja e këtyre aktiviteteve është “Unë zgjedh të jetoj pa dhunë” dhe “JO heshtjes, denonco dhunën ndaj fëmijëve”. …

Lexo më shumë »