Thursday , May 24 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: AKTIVITETE NË ELBASAN

“DITA PA MAKINA”, AKTIVITETE NË ELBASAN

22 shtatori është dita ndërkombëtare pa makina. Në këtë kuadër Bashkia Elbasan e mbështetur edhe nga shumë shoqata dhe qytetarë ka organizuar një aktivitet demostrativ me biçikleta. Të pranishmit i janë përgjigjur pozitivisht kësaj thirrje e cila si synim ka sensibilizimin e qytetarëve që t’i lënë makinat në shtëpi dhe …

Lexo më shumë »