Sunday , May 26 2019

Arkivat e tag-eve: alarm i kuq në mbarë kontinentin

Europa po “përvëlohet”, alarm i kuq në mbarë kontinentin

Ndërsa Europa përvëlohet në një tjetër valë të nxehti, parashikuesit e motit thonë se rekordi i të gjitha kohërave mund të thyhet këto ditë. Rekordi aktual europian është 48 gradë Celsius, i regjistruar në Athinë në korrik të vitit 1977. Temperaturat po rriten në Spanjë dhe Portugali, ndihmuar edhe nga …

Lexo më shumë »