Saturday , December 3 2016

Arkivat e tag-eve: Alban Hoxha

Alban Hoxha,  ndihmë për fëmijët me sindromën Down

alban-hoxha-down

Portieri i kombëtares dhe Partizanit, Alban Hoxha do të mbështesë fëmijët që kanë probleme nga sindroma Down. Falë një sensibilizimi të bërë nga aktivistët e Qendrës Rinore Cërrik, janë evidentuar raste të dy vajzave të cilat kishin nevojë emergjente për përkujdesje okulistike dhe vendosjen e syzeve. Marinela 8 vjeç dhe …

Lexo më shumë »