Tuesday , May 22 2018

Arkivat e tag-eve: ALBAN TRAGA ZGJIDHET KREU I FRESSH

CËRRIK, ALBAN TRAGA ZGJIDHET KREU I FRESSH

Cërriku ka zhvilluar zgjedhjet për kryetarin e ri të FRESSH që do të përfaqësojë gjithë bashkinë  Cërrik. Në këtë proces morën pjesë, përveç anëtarëve të forumit rinor, edhe kryetari i përgjithshëm i  Fressh Shqipërisë,  Eljo Hysko si dhe kryetari i PS bashkia Cërrik,  Gezim Salla. Për këtë pozicion kandiduan  katër …

Lexo më shumë »